Qui som

Ferreteria Torre del Pi


Vam néixer l’estiu de 1965, un estiu on també van néixer cançons com Like a Rolling Stone de Bob Dylan, Help! de The Beatles i I can’t get no dels Rolling Stone. L’any 2015 vam renéixer amb OPTIMUS, la marca líder del sector i que comparteix els mateixos valors que nosaltres: la proximitat, la confiança i el diàleg, ja que parlant la gent s’entén!

Des d’aleshores, hem anat evolucionant, com també ho ha fet la música, adquirint nous coneixements i adaptant-nos als canvis per tal de satisfer les necessitats dels nostres clients.

El nostre objectiu sempre ha estat, és i serà donar-te el millor servei, amb una atenció personalitzada i buscar solucions als problemes i dubtes que ens puguis plantejar, ens encanten els reptes! Per això, tenim a la teva disposició un magatzem des d’on es gestionen més de 30.000 referències amb estoc permanent. A més, també tenim marques pròpies en una àmplia gamma de productes que cada cop és més extensa i acurada, per tal d’oferir-te productes amb la millor qualitat-preu del mercat.

En definitiva, hi som perquè hi sou.