Pintura i vernissos 

Pintura i adhesius

Vols pintar una paret o qualsevol altra superfície? Necessites cola per fixar algun material? A la ferreteria Torre del Pi tenim el que necessites!

A la nostra secció de Pintura i adhesius pots trobar una amplia gama de pintures, adhesius i diferents aparells per aplicar qualsevol d'aquestes substàncies. D'aquesta manera podràs comprar els materials que busques en un moment, i sense haver d'anar físicament a cap botiga. Encara que si ho prefereixes, també estarem encantats d'atendre't en persona a la nostra botiga!

Pintura i adhesius de la millor qualitat

Les pintures i els adhesius comparteixen una característica: la qualitat dels mateixos triga poc a notar-se. Quan fas servir materials de baixa qualitat per pintar o pegar qualsevol superfície, els efectes surten aviat.

D'una banda, una bona pintura et garanteix que no sortiran efectes indesitjables com és la humitat o que la capa de color caigui aviat. Alhora, també és important fer servir un bon adhesiu per assegurar una fixació duradora i forta, a més a més d'una resistència adequada en el cas que s'hagin de fixar elements que reben una força determinada recurrentment, com és el cas de les cadires per exemple.

Per tant, t'aconsellem que no te la juguis amb aquests materials i optis per la qualitat. Com la que t'oferim a la ferreteria Torre del Pi. On tots els nostres productes són de les principals marques del mercat.

Què trobaràs en aquesta secció?

En aquesta secció trobaràs tota classe d'articles, com aquests:

  • Esmalts dels diferents colors
  • Pintures per emprimació i tractament de superfícies especials, des de generals com fustes o metalls a específiques com per exemple piscines
  • Esprais i aerosols de pintura
  • Materials per aïllament i impermeabilització
  • Brotxes, espàtules i altres materials per treballar amb pintures
  • Coles i adhesius de classes diverses
  • Material per aplicar els adhesius

Troba tot el que necessites a la nostra web. A més a més amb Torre del Pi pots comprar el que necessites sense moure't de casa, ja que tenim servei de lliurament a domicili per les teves compres.

Mostrant 1 - 12 de 1776 elements