• ¿Te cuesta llevar un estilo de vida saludable?

  Si todavía no has conseguido recuperarte de las Navidades y los excesos que conllevan, te proponemos volver a la rutina más motivad@ que nunca a llevar un estilo de vida saludable y comer sano

  Ver más Opticonsejos

Jardí 

Jardí

Un jardí dóna vida a qualsevol casa i genera benestar. És una zona que ens aporta un espai per relaxar-nos i fins i tot un contacte amb la natura molt necessari a les ciutats.

Tothom valora molt disposar d'un espai a l'aire lliure a casa seva. I aquest espai guanya molt protagonisme quan arriba el bon temps i el cos ens demana estar a l'exterior.

Però mantenir-lo ben cuidat requereix de diverses eines. I alhora treure el màxim pròfit a aquest espai requereix també de mobiliari, accesoris i altres elements com per exemple una bona barbacoa. Per aquesta raó, a la ferreteria Torre del Pi t'oferim una amplia gama d'articles de jardí.

Manteniment adequat del jardí

Un jardí amb bon aspecte convida a passar temps en ell i a gaudir del temps d'oci. Alhora també millora l'ambient de la casa i pot tenir aspectes positius sobre la salut, com és la millora de la qualitat de l'oxígen o de l'estat d'ànim al gaudir d'aquest espai. 

Si volem treure el màxim profit al nostre jardí, l'haurem de cuidar. Per a que estigui en les millors condicions, serà necessari un treball periódic i constant. Aquests són els punts més importants per a que estigui en les millors condicions:

 • Regar periòdicament segons necessitin les plantes que tinguem
 • Acabar amb les males herbes i plagues
 • Abonar la terra i plantar llavors en èpoques adequades
 • Podar els teus àrbres i arbustos un cop a l'any
 • Mantenir cuidada la gespa

A la ferreteria Torre del Pi t'oferim productes amb els quals fer aquest manteniment de manera adequada. Fins i tot et podràs oblidar d'algunes d'aquestes tasques si les automatitzes, com per exemple amb un sistema de reg automàtic.

Què trobaràs en aquesta secció?

Dintre de la nostra secció de jardí podreu trobar una amplia varietat de productes com aquests: 

 • Jardineres, eines i tot el que necessitis pel cultiu de plantes
 • Barbacoes i cuines de jardí
 • Piscines i els productes necessaris pel seu manteniment
 • Elements de decoració
 • Mobles d'exterior
 • Productes per les teves mascotes
 • Productes de càmping, platja i aire lliure

Entra per trobar el que necessites. A més a més pots comprar el que necessitis sense moure't de casa, ja que tenim servei de lliurament a domicili.

Consells per comprar articles pel jardí

A l'hora de comprar productes pel teu jardí, tingues en compte les teves necessitats. És important que els articles pels quals optis siguin pràctics i útils, per la qual cosa busca aquells que s'adaptin millor a les teves necessitats. I si tens clares aquestes necessitats, segur que sabràs exactament el que necessites.

D'altra banda, és important tenir en compte el material amb que estan fabricats aquests articles. La composició de les eines i productes pel teu jardí és especialment important de cara al manteniment. Especialment tenint en compte que aquests materials estaran en contacte con la terra o romandran en l'exterior. Per aquesta raó, és important assegurar-se que tenen les característiques adequades.

A la ferreteria Torre del Pi t'oferim assessorament i la garantia que els nostres productes són de la millor qualitat.

Mostrant 1 - 12 de 2869 elements