CONDICIONS DE COMPRA

www.torredelpi.cat

La contractació dels productes i serveis de "FERRETERIA I SUBMINISTRES TORRE DEL PI C.B." (Ferreteria Torre del Pi), pressuposa, en tot cas, l'acceptació de les condicions generals de venda vigents en cada moment. Cada vegada que es contracti amb "Ferreteria Torre del Pi" la compra dels seus productes o la prestació dels seus serveis, es recomana la lectura de les Condicions Generals de Venda, disponibles durant tot el procés de compra.

Compravenda de productes

Tots els productes que estan disponibles a "Ferreteria Torre del Pi" apareixen en pantalla, i van acompanyats d'una descripció de producte, preu (si està disponible per la venda on-line) i en la mesura del possible amb les seves característiques, així com d'altra informació d'interès. En cas de no tenir algun article en existència, s'informarà expressament o no es podrà afegir a la cistella.

Tens diverses opcions de recollida o lliurament de la comanda:

 1. CLICK & COLLECT: Aquesta opció de recollida a botiga NO té costos de transport i pots recollir la teva comanda a la Ferreteria Torre del Pi, ubicada a l’Avinguda Catalunya, 45, Local 1, 08290, Cerdanyola del Vallès, Barcelona.
 2. Entrega a domicili: Si tries l'opció de lliurament a domicili, omple l’apartat de dades, selecciona enviament a domicili i efectuarem el lliurament a l’adreça indicada.

Actualment, la nostra cobertura de venda online està disponible només a la Península. Revisa l'apartat número (4) “Condicions d'enviament” per a més informació al respecte.


(1) PREUS

Els preus aplicables als productes són els que figuren en el moment de la comanda, inclouen l'IVA vigent i vénen expressats en Euros. Són preus vigents, excepte error tipogràfic.

Les ofertes sobre productes i articles determinats es mostraran a la secció d'ofertes de "Ferreteria Torre del Pi" o s'indicaran a la fitxa del producte o servei i, si no s'indica el contrari, seran vàlides mentre es mostrin en pantalla.

"Ferreteria Torre del Pi" remetrà als clients la factura de compra dels productes adquirits amb la comanda corresponent, en el moment del lliurament.

(2) FORMA DE PAGAMENT

Les compres dels productes i serveis de "Ferreteria Torre del Pi" podran pagar-se mitjançant: 

 • Targeta de crèdit i dèbit: VISA, MASTERCARD i VISA ELECTRON.
 • Transferència bancaria: Fes les teves compres còmodament a través d'Internet i sense utilitzar targetes bancàries. S’indicarà un número de compte on s’haurà d’abonar l’import total de la comanda. Un cop rebuda la confirmació de la transferència, es prepararà i servirà la comanda.
 • PayPal: Paga les teves compres de manera segura mitjançant la plataforma PayPal.
 • Pagament a botiga: Pots realitzar la teva comanda fàcilment mitjançant aquesta web i realitzar el pagament físicament a la nostra botiga. Només disponible seleccionant l’opció de lliurament “CLICK & COLLECT”.
 • Altres forma de pagament de SeQura:
  • Compra primer, paga Després: Fes les compres amb total confiança. Compra ara i paga-ho Quan verifiques la teva comanda, Fins a 7 dies després de l'enviament. Sense cost afegit. Servei gestionat per SeQura.
  • Pagament flexible: Fracciona el teu pagament. Divideix el pagament en 3, 6 o 12 mensualitats. Per només un cost fix a el mes. Puc modificar o completar el pagament Quan vulguis sense penalitzacions. Servei gestionat per SeQura.

(3) COMANDA MÍNIMA

La Ferreteria Torre del Pi no ha establert un import mínim de comanda, per tant podràs realitzar les comandes partint de qualsevol import.


(4) CONDICIONS D'ENVIAMENT


Tenim enviament gratuït a les següents poblacions de la província de Barcelona, sempre que les comandes tinguin un import mínim de 50€:

POBLACIÓ

CP

Badia del Vallès

08214

Barberà del Vallès

08210

Bellaterra

08193

Cerdanyola del Vallès

08290

Mira-sol08195
Montcada i Reixac08110
Ripollet08291
Sant Cugat del Vallès08172 / 08173
Valldoreix08197

Els enviaments a la resta de poblacions, seran gratuïts per compres superiors a 150 €, sempre i quan les mesures del paquet/objecte no excedeixin les següents mesures o pesos 160 cm i/o 20 kg.

El cost dels enviaments de les compres inferiors a 150 € variarà en funció del volum de l’article seleccionat.

(5) LLIURAMENT

Els productes adquirits es lliuraran a la persona i a la direcció indicada. El termini de lliurament de la comanda serà com a màxim de 7 dies hàbils, excepte en casos de trencament d'estoc, en els quals s'informarà del termini d'enviament. Els dissabtes i els diumenges no es realitzaran lliuraments. 

En cas de necessitar la comanda amb més urgència, pots contactar directament amb la Ferreteria Torre del Pi al telèfon 936915802 o bé, enviant un E-Mail a f.torredelpi@qfplus.com per comprovar la disponibilitat i la data exacta d'entrega.

En cas que el paquet no pugui ser lliurat per alguna causa aliena a Ferreteria Torre del Pi, tal com adreça incorrecta, destinatari absent, rebuig del paquet, etc., el paquet serà retornat al nostre magatzem. És important tenir en compte, que només es reemborsarà el preu del producte pagat i en cap cas les despeses d’enviament, una vegada que el paquet hagi arribat de tornada al nostre magatzem i s’hagi comprovat que està en les mateixes condicions amb les quals es va enviar. El Client rebrà el reemborsament del preu del producte pagat mitjançant el mateix mètode de pagament que es va utilitzar en realitzar la comanda.

(6) DEVOLUCIÓ

Si en el cas de rebre la teva comanda no quedes satisfet/a, tens un termini de set dies, a comptar des de la data de recepció, per contactar amb la Ferreteria Torre del Pi i executar el dret de devolució (segons art. 44 de la Llei 7/1996, de 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista).

El producte ha d'estar sense utilitzar i en perfectes condicions: incloent accessoris, documentació i embalatge original. D'acord amb les excepcions al dret de desistiment que regula el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes configurats a mida (personalitzats). Un cop rebuda la mercaderia en el nostre magatzem, i prèvia comprovació de l'estat d’aquesta, es procedirà al reintegrament del teu import en els termes que estableix el RDL 1/2007, d'acord amb la modalitat de pagament realitzada, transcorregut un termini màxim de 15 dies.

Les despeses d'enviament i recollida, en cas de devolució, aniran a càrrec del client.

Per tal de gestionar la devolució, els productes a retornar s'hauran d'enviar a la següent adreça:

Avinguda Catalunya, 45, Local 1
08290-Cerdanyola del Vallès
Barcelona (Espanya)
Telf.: 936915802
E-mail: f.torredelpi@qfplus.com


Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, prèvia comprovació de l'estat de la mateixa i que es trobi en perfecte estat per tornar a vendre-la, es procedirà al reintegrament del seu import conforme a la modalitat de pagament realitzada pel client. No s'acceptaran devolucions que presentin desperfectes en l'embalatge original o que no disposin de tots els accessoris del producte.

El dret de desistiment no és aplicable a:

 • La prestació de serveis, una vegada que el servei hagi estat completament executat, quan l'execució hagi començat, amb previ consentiment exprés del consumidor i usuari i amb el reconeixement per la seva part que és conscient que, una vegada que el contracte hagi estat completament executat, haurà perdut el seu dret de desistiment.
 • El subministrament de béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o d'higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament (tapes WC, alimentació, màscares i altres productes de protecció ...).
 • El subministrament de béns que després del seu lliurament i tenint en compte la seva naturalesa s'hagin barrejat de manera indissociable amb altres béns.


(7) GARANTÍES

Els terminis i les condicions de garantia són els establerts per cada fabricant per cada producte.


(8) JURISDICCIÓ

La relació entre FERRETERIA TORRE DEL PI i l’USUARI es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia es sotmetrà als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Cerdanyola del Vallès.© OPTIMUS Ferreteria Torre del Pi Copyright
Tots els Drets Reservats
"FERRETERIA I SUBMINISTRES TORRE DEL PI C.B."