CONDICIONS DE COMPRA

www.torredelpi.cat

La contractació dels productes i serveis de "FERRETERIA I SUBMINISTRES TORRE DEL PI C.B." ("Ferreteria Torre del Pi"), pressuposa, en tot cas, l'acceptació de les condicions generals de venda vigents en cada moment. Cada vegada que es contracti amb "Ferreteria Torre del Pi" la compra dels seus productes o la prestació dels seus serveis, es recomana la lectura de les Condicions Generals de Venda disponibles durant tot el procés de compra.

Compravenda de productes

Tots els productes que estan disponibles a "Ferreteria Torre del Pi" apareixen en pantalla, i van acompanyats d'una descripció de producte, preu (si està disponible per la venda on-line) i en la mesura del possible amb les seves característiques, així com d'altra informació d'interès. En cas de no tenir algun article en existència, s'informarà expressament o no és podrà afegir a la cistella.

Tens diverses opcions de recollida o lliurament de la comanda:

  1. CLICK & COLLECT: Aquesta opció de recollida a botiga NO té costos de transport i pots recollir la teva comanda a "Ferreteria Torre del Pi" ubicada a Avinguda Catalunya, 45, Local 1, 08290-Cerdanyola del Vallès, Barcelona.
  2. Entrega a domicili: Revisa l'apartat número "(4) Condicions d'enviament" per a les poblacions pròximes a Cerdanyola del Vallès, les quals no tenen costos de transport. En cas contrari actualment no tenim distribució.


(1) PREUS

Els preus aplicables als productes són els que figuren en el moment de la comanda, inclouen l'IVA vigent i vénen expressats en Euros. Són preus vigents, excepte error tipogràfic.

Les ofertes sobre productes i articles determinats es mostraran a la secció d'ofertes de "Ferreteria Torre del Pi" o s'indicarà a la fitxa del producte o servei i, si no s'indica el contrari, seran vàlides mentre es mostrin en pantalla.

"Ferreteria Torre del Pi" remetrà als clients la factura de compra dels productes adquirits costat de la comanda corresponent, en el moment del lliurament.

(2) FORMA DE PAGAMENT

Les compres dels productes i serveis de "Ferreteria Torre del Pi" podran pagar-se mitjançant: 

  • Transferència bancaria: Faci les seves compres còmodament a través d'internet i sense utilitzar targetes bancàries, canviant-lo les transferències.
  • Pagament a botiga: Pot realitzar la seva comanda fàcilment a travès d'aquesta web i realitzar el pagament físicament a la nostre botiga.


En el cas del pagament per transferència bancària, s'indicarà un número de compte on s'ha d'abonar l'import total de la comanda, i la comanda es servirà un cop rebuda la confirmació de la transferència.


(3) COMANDA MÍNIMA

Les comandes a "Ferreteria Torre del Pi" tenen un import mínim de comanda de 50€, per tant podrà realitzar les comandes partint d'aquest import.


(4) CONDICIONS D'ENVIAMENT


Tenim distribució gratuita en les següents poblacions sempre que les comandes tinguin un import mínim de 50€, per la resta de poblacions de moment No disposem de distribució:

CP

PROVINCIA

POBLACIÓ

08290

Barcelona

CERDANYOLA DEL VALLÈS

08291

Barcelona

RIPOLLET

08210

Barcelona

BARBERÀ DEL VALLÈS

08110

Barcelona

MONTCADA I REIXAC

 

(5) LLIURAMENT

Els productes adquirits es lliuraran a la persona i en la direcció indicada. El termini de lliurament de la comanda serà no superior a 7 dies, excepte en casos de trencament d'estoc, en els quals s'informarà del termini d'enviament. Indiquem que els dissabtes i els diumenges no es realitzaran lliuraments. 

En cas de necessitar la comanda amb mes urgencia, poden contactar directament amb "Ferreteria Torre del Pi" al telèfon 936915802 o be enviant un E-Mail a f.torredelpi@qfplus.com per comprovar la disponibilitat i la data exacte d'entrega.


(6) DEVOLUCIÓ

Si en el cas de rebre la seva comanda no queda satisfet / a, té un termini de set dies, a comptar de la data de recepció per contactar amb "Ferreteria Torre del Pi" per executar el dret de devolució (segons art. 44 de la Llei 7/1996, de 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista).

El producte ha d'estar sense utilitzar i en perfectes condicions. Incloent accessoris, documentació i embalatge original. D'acord amb les excepcions al dret de desistiment que regula el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes configurats a mida (personalitzats). Un cop rebuda la mercaderia en el nostre magatzem, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import en els termes que estableix el RDL 1/2007, d'acord amb la modalitat de pagament realitzada, transcorregut un termini màxim de 15 dies, es realitzada al pagament de l'abonament corresponent.

Les despeses d'enviament i recollida en cas de devolució aniran a càrrec del client.

El material s'haurà d'enviar a la següent adreça:

Avinguda Catalunya, 45, Local 1
08290-Cerdanyola del Vallès
Barcelona (Espanya)
Telf.: 936915802
E-Mail: f.torredelpi@qfplus.com


Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, prèvia comprovació de l'estat de la mateixa i que es trobi en perfecte estat per tornar a vendre-nou, es procedirà al reintegrament del seu import conforme a la modalitat de pagament realitzada pel client. No s'acceptaran devolucions que presentin desperfectes en l'embalatge original o que no disposin de tots els accessoris del producte.

El dret de desistiment no és aplicable a:

  • La prestació de serveis, una vegada que el servei hagi estat completament executat, quan l'execució hagi començat, amb previ consentiment exprés del consumidor i usuari i amb el reconeixement per la seva part que és conscient que, una vegada que el contracte hagi estat completament executat, haurà perdut el seu dret de desistiment.
  • El subministrament de béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o d'higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament (tapes WC, alimentació, màscares i altres productes de protecció ...).
  • El subministrament de béns que després del seu lliurament i tenint en compte la seva naturalesa s'hagin barrejat de manera indissociable amb altres béns.


(7) GARANTÍES

Els terminis i les condicions de garantia són els establerts per cada fabricant per a cada producte.


© OPTIMUS "Ferreteria Torre del Pi" Copyright
Tots els Drets Reservats
"FERRETERIA I SUBMINISTRES TORRE DEL PI C.B."